Ψάχνει για αντι-Μαουρίσιο ο Λουτσέσκου

Ψάχνει για αντι-Μαουρίσιο ο Λουτσέσκου

Από αύριο ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ξεκινήσει να ανεβάσει τους ρυθμούς στις προπονήσεις για την αναμέτρηση με τον Άρη αναζητώντας ταυτόχρονα τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Ζοσέ Μαουρίσιο.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο, όπως είναι γνωστό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις περίπου εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού του στον έσω πλάγιο. Αυτό το γεγονός προβλημάτισε τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, γιατί έβλεπαν πως ο Βραζιλιάνος μέσος στα τελευταία παιχνίδια είχε μια ανοδική πορεία με πολύ καλές εμφανίσεις σε ΜΠΑΤΕ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Από αύριο (15/10), καθώς σήμερα υπάρχει ρεπό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Μαουρίσιο για τα παιχνίδια που έρχονται και είναι με Άρη, Βίντι και Παναθηναϊκό. Δύο ποδοσφαιριστές θα «παλέψουν» για τη συγκεκριμένη θέση και αναφερόμαστε στους Σάχοφ και Βέρνμπλουμ. Ο Ουκρανός και ο Σουηδός το μόνο κοινό που έχουν είναι πως αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή καθώς τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά, όπως και ο βαθμός ετοιμότητάς τους.

Πάντως, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν ανησυχεί αναφορικά με την μεσαία του γραμμή, καθώς γνωρίζει πως τόσο ο Βέρνμπλουμ όσο και ο Σακχοφ μπορούν να καλύψουν και με το παραπάνω το κενό του Μαουρίσιο. Βέβαια, αν ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τότε υπάρχει ως σκέψη ακόμα και αυτός να χρησιμοποιηθεί καθώς είναι ένα δημιουργικό χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ