Παναθηναϊκός : Η Μπόκα, ο Τσάβες, το χρέος, η FIFA και η… επιστροφή!

Παναθηναϊκός : Η Μπόκα, ο Τσάβες, το χρέος, η FIFA και η… επιστροφή!

Οι Αργεντινοί υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει να πληρώσει από τον Ιούνιο για τον Τσάβες, απειλούν με προσφυγή στη FIFA και ακραίο σενάριο επιστροφής!

Συνεχίζονται τα αρνητικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό. Δημοσίευμα από την Αργεντινή, λοιπόν, αναφέρει ότι εάν οι «πράσινοι» δεν πληρώσουν την Μπόκα Τζούνιορς έως τον Ιανουάριο, για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες, τότε ο σύλλογος του Μπουένος Αϊρες θα προσφύγει στη FIFA, με σκοπό να διεκδικήσει από τα αρμόδια όργανα τη δικαίωσή του.

Οι Αργεντινοί υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτε για τον 26χρονο επιθετικό από τον Ιούνιο κι έπειτε. Μάλιστα, αν και δόθηκαν υποσχέσεις στην πρόσφατη συνάντηση που είχε λάβει χώρα με τους απεσταλμένους της Μπόκα και τους ανθρώπους του ΠΑΟ, δεν βρέθηκαν χρήματα για να καλυφθεί ένα μέρος των προγραμματισμένων πληρωμών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην καθιερωμένη ετήσια ανάλυση των οικονομικών δεδομένων του συλλόγου, η διοίκηση της Μπόκα ανέφερε ότι παραχώρησε τον Τσάβεζ στον Παναθηναϊκό με ποσό 1,6 εκατ. δολαρίων και πως ακόμη ακόμη έχει να λαμβάνει σχεδόν το 80% από το συγκεκριμένο νούμερο.

Ενα πιο ακραίο σενάριο, που προέκυψε από την «Ole», ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις του Παναθηναϊκού θα μπορούσαν να επιφέρουν ακόμη και την ακύρωση της μεταγραφής και την επιστροφή του παίκτη στην Μπόκα τον Ιανουάριο. Κάτι, ωστόσο, που φαντάζει αρκετά δύσκολο να συμβεί. Αλλά όχι και απίθανο μετά από όσα έχουμε δει το τελευταίο διάστημα να συμβαίνουν στους «πράσινους»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ