Αποθεώνει Σισέ ο προπονητής της Σενεγάλης: «Εχει τεράστιες δυνατότητες!»

Αποθεώνει Σισέ ο προπονητής της Σενεγάλης: «Εχει τεράστιες δυνατότητες!»

Ο Αλιού Σισέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του «ερυθρόλευκου» άσου στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Καλύτερο ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να σκοράρει το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 3-0 επί του Σουδάν, για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Κόπα Αφρικα.

Ο σέντερ μπακ των Πειραιωτών άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Αλιού Σισέ και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Ο τεχνικός των Λιονταριών της Τεράνγκα, μετά το τέλος της αναμέτρησης υποκλίθηκε στον 23χρονο αμυντικό του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιες δυνατότητες!

«Ο Σισέ είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες, αλλά δεν πρέπει να βιαστούμε. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δώσαμε την ευκαιρία στους Παπέ Αμπού Σισέ, Ρασίν Κόλι και Μπαγέ Ντιανέ να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Νομίζω ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι φιλόδοξοι παίκτες και έχουν έρθει για να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα. Ο κάθε παίκτης που έχουμε στη διάθεσή μας είναι έτοιμος να αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα», κατέληξε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με τη νίκη επί του Σουδάν η Σενεγάλη έφτασε τους 7 πόντους και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Κόπα Αφρικα, μια θέση που δίνει απευθείας το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ