Γεμίζει με ποιότητα και λύσεις το ρόστερ της ΑΕΚ μετά τη διακοπή

Γεμίζει με ποιότητα και λύσεις το ρόστερ της ΑΕΚ μετά τη διακοπή

Η επιστροφή των Πόνσε, Μάνταλου Οικονόμου, Αλμπάνη, Άλεφ και η επανένταξη του Μπογέ αλλάζουν τα δεδομένα για την Ένωση.

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει χτυπηθεί όσο καμία φέτος από προβλήματα τραυματισμών. Η Ένωση παίζει από την αρχή της σεζόν με ελλείψεις και μάλιστα σημαντικές. Αφού βασικά της στελέχη έχουν μείνει εκτός, με κάποια μάλιστα για σημαντικό χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικό αυτού που αναφέρουμε είναι πως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν χωρίς επτά ποδοσφαιριστές!

Ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως βοήθησε την ΑΕΚ προκειμένου να γεμίσει ξανά το ρόστερ της. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετρά από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα… επιστροφές, οι οποίες θα συνεχιστούν. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα τεθούν ξανά στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ οι Μάνταλος, Πόνσε, Οικονόμου, Αλμπάνης και Άλεφ. Ενώ πλέον θα είναι στο 100% και ο Μπογέ, που βρήκε ρυθμό στα ματς με Ολυμπιακό και Λαμία.

Οι εν λόγω επιστροφές αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα για τους Κιτρινόμαυρους. Που γεμίζουν το ρόστερ τους με ποιότητα και λύσεις, που ήταν απαραίτητες προκειμένου η ΑΕΚ να μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να παλέψει για ότι καλύτερο στην Ευρώπη.

Μιλάμε άλλωστε για ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής για την ΑΕΚ, που μπορούν να αποτελέσουν τα «κλειδιά» για τον Δικέφαλο στη φετινή σεζόν. Ενώ είναι σαφές πλέον θα γίνει πολύ πιο εύκολη και η δουλειά του Ουζουνίδη. Που από το ξεκίνημα της σεζόν έχει αναγκαστεί να καταφύγει σε διάφορα… πειράματα, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που είχαν προκύψει. Ειδικά σε θέσεις όπως αυτές του άξονα αλλά και των άκρων της επίθεσης. Που αποτέλεσαν και το επίκεντρο της «μάστιγας» των τραυματισμών που χτύπησε από το καλοκαίρι την ΑΕΚ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το εν λόγω θέμα χρήζει ανάλυσης. Μιας και οι περισσότεροι τραυματισμοί ήταν μυϊκοί. Κάτι που έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις της ΑΕΚ και έχει συζητηθεί και μεταξύ του κιτρινόμαυρου τιμ. Προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του προβλήματος και βεβαίως να διορθωθεί ενόψει συνέχειας. Μιας και η Ένωση δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται των υπηρεσιών βασικών ποδοσφαιριστών της, σε μια χρονιά όπως η φετινή, όπου οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ