Μεταγραφικός σχεδιασμός ΠΑΟΚ με ονοματεπώνυμο

Μεταγραφικός σχεδιασμός ΠΑΟΚ με ονοματεπώνυμο

Ο αθόρυβος Μάριο Μπράνκο, σχεδιάζει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου, κυρίως για το καλοκαίρι του 2019, εξετάζοντας εκατοντάδες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ακόμα και από την πατρίδα του την Πορτογαλία.

Στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει μέρα που να μην δεν σκέφτονται το μέλλον της ομάδας. Όπως σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, έτσι και στον Δικέφαλο, μετά από κάθε μεταγραφική σεζόν ετοιμάζονται για την επόμενη, είτε είναι για τον Γενάρη είτε για το καλοκαίρι. Οι ασπρόμαυροι έχουν πλέον μια πολυπληθή ομάδα ανθρώπων που μπορεί να τρέξει όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από τα μεταγραφικά θέματα, μέχρι και τα απλά καθημερινά πράγματα που απασχολούν ένα τμήμα.

Το καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση δίπλα στο Λούμπος Μίχελ να έρθει ένα ακόμα πρόσωπο, με εμπειρία σε θέματα ποδοσφαίρου που θα βοηθήσει στην διεκπεραίωση όλων των παραπάνω ζητημάτων που σας προαναφέραμε. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα να υπάρξει ένας καλύτερος μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά και μεγαλύτερη ευχέρεια στο να λύνονται θέματα καθημερινά. Το βάρος είχε πέσει όλο στον Σλοβάκο παράγοντα κι αυτό ήταν άδικο για τον Μίχελ που έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε πολλά ζητήματα.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, διευθυντής ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, ο Μπράνκο, έπιασε αμέσως δουλειά. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μελετήσει όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που ανήκουν στον δυναμικό της ομάδας, αλλά και αυτών που αγωνίζονται ως δανεικοί. Ο Πορτογάλος στη συνέχεια κατέθεσε την έκθεση του στη διοίκηση Ιβάν Σαββίδη με τις απόψεις του για κάθε μια περίπτωση.

Στη συνέχεια ξεκίνησε την ενασχόληση του με τις μεταγραφές. Ο Μπράνκο σχεδιάζει  από τώρα τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Δικεφάλου, είτε για τον Γενάρη, είτε για το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος παράγοντας έχει στα χέρια του εκατοντάδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κατά βάση στο εξωτερικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαια τους βρίσκονται στο τελευταίο 6μηνο.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ψωνίζει σε κάθε μεταγραφική σεζόν από την Ρωσία, όμως φαίνεται πως θα προσθέσει άλλη μια χώρα που βγάζει συνεχώς μεταγραφικά ταλέντα, την Πορτογαλία. Οι σχέσεις του Μπράνκο με τις μεγαλύτερες ομάδες του πορτογαλικού πρωταθλήματος είναι εξαιρετικές και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τον Δικέφαλο που μετά τον Αντελίνο Βιερίνια ποτέ δεν κοίταξε στην συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά. Τώρα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξανά κοιτάξει και πάλι στην Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ