Μπάσα: «Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου»

Μπάσα: «Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου»

Ο μέσος του Άρη δεν εμφανίστηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα για το γεγονός ότι αποχώρησε αναγκαστικά στο ημίχρονο από τον αγώνα της Αλβανίας με το Ισραήλ χτες (14/10).

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης είναι προβληματισμένοι αναφορικά με την κατάσταση του Μίτζεν Μπάσα, μετά τη χτεσινή (15/10) ατυχία που είχε στο ματς της εθνικής Αλβανίας με αυτή του Ισραήλ για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ο έμπειρος μέσος, που είναι από τους βασικούς παίκτες των κίτρινων φέτος, αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ημίχρονο, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.) για τη Super League.

Ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός για το περιστατικό στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, τονίζοντας : «Ο τραυματισμός μου νομίζω ότι περισσότερο ήταν κάτι της στιγμής. Δε νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό, αλλά αυτό θα το δούμε».

Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, τώρα που οι υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του έχουν ολοκληρωθεί, ο Μπάσα είναι προγραμματισμένο να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ