Στα δύσκολα περιμένει τους έμπειρους ο Δώνης

Στα δύσκολα περιμένει τους έμπειρους ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ελάχιστα πράγματα από Μουνιέ, Κάτσε, Οικονόμου, ενώ άγνωστο είναι πότε θα είναι σε θέση να προσφέρει ο Άλτμαν.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν κρίνουμε όχι μόνο πως ξεκίνησε η σεζόν και τις αδυναμίες που έχει το ρόστερ, αλλά και ότι κάποιοι κομβικοί ποδοσφαιριστές ακόμα δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Το μεγαλύτερο κουπί το έχουν τραβήξει οι νέοι κι ορισμένοι από τους πιο έμπειρους, όπως οι Κουρμπέλης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Διούδης. Ακόμα και οι Γιόχανσον, Κουλιμπαλί και φυσικά ο Μακέντα που μπήκε με καθυστέρηση, έχουν χάσει αγώνες. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί που περιμένει ο Γιώργος Δώνης να προσθέσουν λύσεις, τώρα που το πρόγραμμα θα είναι πιο δύσκολο.

Αντονί Μουνιέ: Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 1,5 ματς. Βρίσκεται στα πιτς από το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τη Λαμία και φυσικά ο Δώνης θα ήθελε να έχει έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή στα ντέρμπι που ακολουθούν. Ο Γάλλος κοστίζει πλέον 425.000 ευρώ ετησίως (καθαρά) κι ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται τις υπηρεσίες του.

Έργκους Κάτσε: Με τον Μουνιέ έμοιαζαν πριν ακόμα ξεκινήσει η προετοιμασία, ως δυο από τις σταθερές του Παναθηναϊκού. Συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ο 25χρονος Αλβανός διεθνής αμυντικός μέσος έπαιξε βασικός με τη Λάρισα, μπήκε αλλαγή με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια αντιμετώπισε κι αυτός τραυματισμό. Στην αρχή της σεζόν αντίθετα, πλήρωσε το γεγονός ότι στις προπονήσεις δεν ήταν αυτός που περίμενε ο 49χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού».

Βαγγέλης Οικονόμου: Είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του Παναθηναϊκού (γεννήθηκε στις 18/7/17, ενώ ο Μουνιέ στις 27/9/87) και έχει χάσει τη θέση του από τον Μαυρομμάτη, ενώ και ο Πούγγουρας αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα αν ο Δώνης επιλέξει να παίξει με τετράδα στην άμυνα κι όχι τριάδα. Ο Οικονόμου έπαιξε με την Ξάνθη στην πρεμιέρα, κατόπιν υπέστη θλάση κι έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό, αλλά όχι στην ενδεκάδα. Βασικός μετά την πρεμιέρα αγωνίστηκε στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μπορεί να βοηθήσει κι ως αριστερός μπακ χαφ, αλλά Ινσούα και Χατζηθεοδωρίδης έχουν κι εκεί ξεκάθαρο προβάδισμα.

Όμρι Άλτμαν: Από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει ότι θα είναι διαθέσιμος για να μπει σε αγωνιστική δράση στο τέλος Οκτωβρίου. Ο Ισραηλινός ακόμα δουλεύει στη φυσική κατάσταση. Έχει συμπληρώσει 7,5 μήνες απουσίας (τραυματίστηκε στις 4/3/18 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να πει πότε θα μπορέσει να μπει σε αποστολή, πότε θα παίξει και σε τι κατάσταση φυσικά θα βρίσκεται. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι στο 4-2-3-1, όσο και ως στήριγμα στον επιθετικό στ 3-4-2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ