Άρης: Η αποθεραπεία κρίνει την 11άδα

Άρης: Η αποθεραπεία κρίνει την 11άδα

Τα νέα που περιμένει ο Πάκο Ερέρα για να αποφασίσει πώς θα παρατάξει τον Άρη την Κυριακή.

 

Ο Άρης ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του Άρη στο τακτικό κομμάτι για το ντέρμπι της Κυριακής αλλά ο Πάκο Ερέρα ξέρει ότι μέχρι και την τελική ετυμηγορία του γιατρού της ομάδας για τους ποδοσφαιριστές που είναι αμφίβολοι λόγω προβλημάτων τραυματισμών δεν μπορεί να κατασταλάξει σε πρόσωπα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, τουλάχιστον σε ότι αφορά την άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση η τριάδα Γιουνές, Ματέο και Γκάμα έχει το απόλυτο προβάδισμα.

Ο Βέλεθ και ο Κουέστα είναι διαφορετικές περιπτώσεις ως προς την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αλλά η συνύπαρξή τους έχει αποδειχθεί καθοριστική ως ώρα και ο προπονητής τους έχει τη διάθεση να εξαντλήσει τα περιθώρια, αφού καθένας ατομικά και οι δυο τους ως εξαρτήματα της αμυντικής γραμμής συμβάλλουν τα μέγιστα ως τώρα. Ο Βαλεριάνος δείχνει έτοιμος να επιστρέψει, αλλά αυτό δεν προεξοφλεί –ακόμη- και θέση στο αρχικό σχήμα.

Η περίπτωση του Μπάσα είναι ιδιαίτερη. Αν και τραυματίστηκε στο γόνατο (διάταση έξω πλαγίου) ο Αλβανός έλεγε χθες ότι είναι αποφασισμένος να παίξει ακόμη κι αν καταφύγει στη λύση της ένεσης για την αντιμετώπιση του πόνου, ιδιαίτερα σε κινήσεις που δοκιμάζουν την τραυματισμένη περιοχή, όπως οι αλλαγές κατεύθυνσης. Όλα όμως θα κριθούν στην προπόνηση της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ