Έρχονται 9,5 «καυτές» εβδομάδες για τον ΠΑΟΚ

Έρχονται 9,5 «καυτές» εβδομάδες για τον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος θα παίξει άλλα 15 επίσημα ματς έως τα Χριστούγεννα.

Ο ΠΑΟΚ είχε έως τώρα ένα δύσκολο και επιβαρυμένο πρόγραμμα με 15 επίσημα ματς στους 2,5 πρώτους μήνες της σεζόν (τα περισσότερα από κάθε άλλη ελληνική ομάδα), αλλά έχει μπροστά του άλλα 15 επίσημα παιχνίδια έως τα Χριστούγεννα.

Μέσα στις επόμενες 9,5 εβδομάδες (με μια ακόμη διακοπή τον Νοέμβριο) ο Δικέφαλος θα δώσει άλλα 9 ματς πρωταθλήματος, 4 στο Europa League και 2 στο Κύπελλο!

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ είχε 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες σε έξι ματς στα προκριματικά του Champions League, δύο στους ομίλους του Europa League, έξι στο Πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο.

Έως την επόμενη διακοπή του Νοεμβρίου ο Δικέφαλος θα δώσει 7 ματς τις επόμενες τρεις εβδομάδες (21/10 με 11/11) αρχίζοντας από το παιχνίδι στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη και συνεχίζοντας με Βίντι (εντός), Παναθηναϊκό (εντός), Εργοτέλη (εκτός), Ατρόμητο (εκτός), Βίντι (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός).

Και μετά υπάρχουν άλλα 8 παιχνίδια σε τέσσερις εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα (25/11 με 23/12) καθώς ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Ξάνθη (εντός), Τσέλσι (εκτός), Λαμία (εκτός), Αήττητο Σπάτων (εκτός), Λάρισα (εντός), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (εντός), Λεβαδειακό (εκτός) και Γιάννινα (εντός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ