Οι σκέψεις του Μαρτίνς για ΟΦΗ

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για ΟΦΗ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι στο Ηράκλειο και όλα δείχνουν πως θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Ίσως και τέσσερα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα των πειραιωτών στο ματς της Κρήτης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την επιστροφή των διεθνών στο Ρέντη για να δουλέψει έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του αλλά ο Πορτογάλος έχει ήδη κάνει τις πρώτες σκέψεις για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο Γεντί Κουλέ.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς σχεδιάζει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ετοιμάζει τον Γιάγια Τουρέ για το αρχικό σχήμα της ομάδας του στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι επίσης πολύ πιθανό το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Μπίμπαρς Νάτχο στο βασικό σχήμα των πειραιωτών.

Ο Ισραηλινός μέσος έκανε δύο πολύ καλά ματς με την Εθνική του ομάδα για το Nations League, έχει βρει καλό ρυθμό και ο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει θέση στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κόουτς των ερυθρόλευκων σχεδιάζει την χρησιμοποίηση του Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας των πειραιωτών. Ο νεαρός αριστερός μπακ έπαιξε στο Μιλάνο απέναντι στην Μίλαν και είχε μάλιστα καλή απόδοση.

Επίσης ένα «σενάριο» που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι η χρησιμοποίηση του Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός επιθετικός είχε παίξει αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν από χθες σε ρυθμούς προπονήσεων χωρίς όμως τους διεθνείς στο Ρέντη κι αυτό σημαίνει πως ο Μαρτίνς δεν μπορεί ν’ ανοίξει τα χαρτιά του μέχρι την επιστροφή των παικτών που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα φανερώνει τα πλάνα του στην προπόνηση της Πέμπτης στο Ρέντη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα μιλήσει με όλους τους διεθνείς για να δει σε τι κατάσταση επέστρεψαν από τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Είναι κάτι που το έκανε ο Πορτογάλος και στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όπως προαναφέραμε η νίκη είναι «μονόδρομος» για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν ούτε να… σκέφτονται το ενδεχόμενο στραβοπατήματος. Η αποστολή βέβαια των πειραιωτών στο Ηράκλειο δεν θα είναι εύκολη και ο Μαρτίνς αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης, για το κυριακάτικο ματς στην Κρήτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ