«Στα ΠΑΟΚ-Άρης δεν υπάρχουν τακτικές, μόνο ψυχή!»

«Στα ΠΑΟΚ-Άρης δεν υπάρχουν τακτικές, μόνο ψυχή!»

Ο Χρήστος Τερζανίδης μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που πλησιάζει.

Ο Χρήστος Τερζανίδης μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96.1» για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Χαριλάου την προσεχή Κυριακή (21/10).

Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου αρχικά είπε: «Πιστεύω ότι και τώρα οι Αρειανοί ψάχνουν εισιτήρια. Είναι ένα ντέρμπι μετά από 4,5 χρόνια που επέστρεψε ο Άρης στην κορυφαία κατηγορία και σίγουρα όλοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία άμα ο ένας είναι ψηλότερα στην βαθμολογία από τον άλλον, σε αυτά τα ντέρμπι δεν υπάρχουν συστήματα, εκεί μιλάει μόνο η ψυχή. Αυτό φάνηκε και από την Εθνική μας ομάδας, δεν υπήρχε η ψυχή και αν δεν δίνει το 100% ο παίκτης δεν μπορείς να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια.

Είναι και η ψυχολογία το πως αισθάνονται οι παίκτες, δεν νομίζω πως το παιχνίδι με τον Άρη είναι πιο δύσκολο από αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Στο κάτω κάτω ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον Άρη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πιστεύω των παικτών θα κρίνει το παιχνίδι, όχι το πριμ ή η στήριξη του προπονητή.

Παλιότερα μας έταζαν πριμ για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αλλά δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι, και η διαιτησία μας αδικούσε αλλά και εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι. Άλλα όταν πιστέψαμε κάποια στιγμή ότι ήμασταν καλύτεροι από αυτούς τότε βγάζαμε τα αποτελέσματα».

Σχετικά με τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ είπε: «Η ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε μία στάση σε αυτήν τη διακοπή. Ήμασταν τυχεροί σε αυτό το διάστημα που ξεκουραστήκαμε. Πιστεύω γέμισαν τις μπαταρίες και θα μπουν πολύ ψυχωμένοι μέσα στο Χαρίλαου».

Σχετικά με πιθανή υπεροψία του ΠΑΟΚ είπε: «Αν πουν ότι είμαστε καλύτεροι θα χάσουν, πρέπει να το αποδεικνύουν κάθε Κυριακή ότι είναι καλύτεροι. Εμείς το αισθανόμασταν. Ο Άρης στα δικά μου τα χρόνια στις αρχές είχε καλύτερη ομάδα, μετά όμως το ‘70-‘71 που πιστέψαμε ότι ήμασταν καλύτεροι αρχίζαμε να κερδίζουμε και μέσα στο Χαριλάου. Οι εποχές δεν αλλάζουν οι κανόνες είναι ίδιοι, μπαίνοντας όμως στο γήπεδο πρέπει να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ