Απόλλων Σμύρνης: Θλάση ο Μάντζιος, χάνει το ματς με την ΑΕΚ!

Απόλλων Σμύρνης: Θλάση ο Μάντζιος, χάνει το ματς με την ΑΕΚ!

Ο Ελληνας επιθετικός υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/10) με την ΑΕΚ.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης στον αγώνα του Σαββάτου (20/10) με την ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζιος υπέστη θλάση και θα χάσει την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Ο έμπειρος επιθετικός στάθηκε άτυχος στην προπόνηση της Δευτέρας, καθώς υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το πρωί της Τετάρτης (17/10) ο 35χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί να παραμείνει στα… πιτς.

Από εκεί και πέρα, η «Ελαφρά Ταξαρχία» σήμερα ολοκλήρωσε τη μίνι-προετοιμασία που έκανε στα 3-5 Πηγάδια και επιστρέφει στην Αθήνα. Ο Γιάννης Μαντζουράκης είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Την Τετάρτη ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν, και από την Πέμπτη θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ