«Έριξε… άκυρο στον ΠΑΟΚ ο Σανταμαρία» (pic)

«Έριξε… άκυρο στον ΠΑΟΚ ο Σανταμαρία» (pic)

Στην Ισπανία γράφουν πως ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Μπαπτίστ Σανταμαρία, ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τουλάχιστον έναν μέσο που μπορεί να αγωνίζεται τόσο στο «6», όσο και στο «8», με στόχο ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως κινήθηκαν για την απόκτηση του Μπαπτίστ Σανταμαρία από τη Βαλένθια, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ρεπορτάζ της η «MARCA». Έχοντας στον νου τους ότι οι «νυχτερίδες» θέλουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: «Πάει να κάνει τη μεγαλύτερη αγορά στην ιστορία της η Τότεναμ»

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αφού όπως επισημαίνουν οι Ισπανοί, οι πρώτες επαφές του «δικεφάλου του βορρά» με τον ατζέντη του δεν είχαν αποτέλεσμα, μιας και ο Γάλλος μέσος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να έρθει στην Ελλάδα, και ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει στη Βαλένθια για την προετοιμασία και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ