Νέτο : «Αν ο Άρης βάλει ψυχή, μαζί με τον κόσμο θα κερδίσει το ντέρμπι»

Νέτο : «Αν ο Άρης βάλει ψυχή, μαζί με τον κόσμο θα κερδίσει το ντέρμπι»

«Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ένα τέτοιο ντέρμπι. Ούτε στην Μαδρίτη, ούτε πουθενά. Το Άρης-ΠΑΟΚ είναι κάτι το μοναδικό», είπε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Νέτο.

Ο Ντάρσι Νέτο που έχει αγωνιστεί σε αρκετά ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, μίλησε στο Yellow Radio 92,8 και αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει, αλλά και το ματς της Κυριακής. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος των κίτρινων εξέφρασε την πίστη ότι νικητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αρης αρκεί οι παίκτες του να αγωνιστούν με ψυχή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάρσι Νέτο:

Αρχικά ανέφερε: Ήμουν στην Ιταλία, κάνω μαθήματα σχετικά με το ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες, μένω πάντα κοντά στο ποδόσφαιρο, πρέπει να δω από ποιον ρόλο θα συνεχίσω

Για τους παίκτες του Άρη ενόψει του ΠΑΟΚ: Μακάρι να έχουν καταλάβει γρήγορα, είναι ένα ντέρμπι, είναι ένα Άρης-Π.Α.Ο.Κ., μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ένα τέτοιο ντέρμπι. Ούτε στην Μαδρίτη, ούτε πουθενά. Το Άρης-ΠΑΟΚ είναι κάτι το μοναδικό.

Για το αν αναπολεί την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα Άρης-Π.Α.Ο.Κ.: Δεν μπορώ να ξεχάσω κανένα παιχνίδι, τον κόσμο, το γεμάτο γήπεδο, την ατμόσφαιρα… Απίστευτο αυτό που γίνεται. Το λέω συνέχεια. Δεν υπάρχει ατμόσφαιρα σαν το Χαριλάου, έχω παίξει Τούμπα, Καραϊσκάκη, άλλα άλλη έδρα σαν το Χαριλάου δεν υπάρχει στην Ελλάδα και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη. Πουθενά σαν το Χαριλάου.

Για το μήνυμα που θα έστελνε αν είχε μπροστά του τους παίκτες του Άρη στα αποδυτήρια: Τι θα τους έλεγα; Ένα πράγμα και μοναδικό θα έλεγα: Άντε πάμε! πάμε να τους… ‘σκοτώσουμε’ ποδοσφαιρικά όλους, πάμε με ψυχή και να κερδίσουμε, αν βάλεις ψυχή μαζί με τον κόσμο θα κερδίσεις. Αυτό θα έλεγα σε όλα τα παιδιά.

Για τον Άρη συνολικά φέτος: Δεν έχει γίνει ακόμη ομάδα ο Άρης, αλλά βλέπουμε ότι υπάρχουν καλοί παίκτες, η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, πρέπει ίσως να παίξουμε λίγο πιο γρήγορα και να κάνουμε περισσότερες φάσεις.

Για τον παίκτη που του έχει κάνει εντύπωση: Ο…μικρός (Ματέο Γκαρσία) είναι πολύ καλός παίκτης, βλέπουμε διάφορα από όλους, υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες.

Για τον Πάκο Ερέρα: Έχει ένα καλό πλάνο για το κάθε παιχνίδι, το μόνο κακό είναι ότι κάποιες φορές αργεί να κάνει αλλαγές, όπως έγινε με τα Γιάννινα. Δεν μπορούμε φυσικά να ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του, αυτός είναι προπονητής, αλλά βοηθάει πάρα πολύ.

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα: Ξεκινήσαμε καλά με ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα, με τους αντιπάλους που έπαιξε, αλλά τώρα εμείς θα πρέπει να δούμε που μπορεί να φτάσει η ομάδα με τα ντέρμπι που έρχονται.

Για το αν θα είναι παρών στο Άρης-Π.Α.Ο.Κ.: Θα είμαι, θα είμαι εκεί, να δείξουμε σε όλους τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι.

Για το ότι υπάρχει ομάδα από την Βραζιλία με το όνομα Άρης: Και στην Βραζιλία ξέρουν για τον Άρη, για το Άρης-Ατλέτικο, για το Άρης-Μάντσεστερ Σίτι, ξέρουν τι σημαίνει ο κόσμος του Άρη, ξέρει τι τρέλα έχουμε…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ