Βασικός και αναντικατάστατος ο Καμαρά, άλλο ένα 90άλεπτο με τη Γουινέα (vid)

Βασικός και αναντικατάστατος ο Καμαρά, άλλο ένα 90άλεπτο με τη Γουινέα (vid)

Ο μέσος του Ολυμπιακού έπαιξε βασικός σε ένα ακόμα παιχνίδι της Γουινέας, αλλά δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε, καθώς η ομάδα του ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ρουάντα.

Σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της Γουινέας έχει εξελιχθεί ο Μαντί Καμαρά, με τον μέσο του Ολυμπιακού να «γράφει» άλλο ένα 90άλεπτο με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

Ο 21χρονος ξεκίνησε βασικός στον εκτός έδρας αγώνα με την Ρουάντα, για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Μαντί Καμαρά μπήκε στην 11άδα και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να ξαναβγεί! Ο «ερυθρόλευκος» χαφ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός.

Η ομάδα του νεαρού άσου, πάντως, αν και προηγήθηκε στο 32’ με το πολύ ωραίο γυριστό του Καντέ, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 78’ με το μακρινό σουτ του Τουϊσένγκ. Το παιχνίδι των δύο ομάδων σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του μέσου της Λίβερπουλ, Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στον μηρό.

Μετά την ισοπαλία με τη Ρουάντα, η Γουινέα δύο αγωνιστικές πριν τον τέλος των προκριματικών βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου, έχοντας 10 πόντους. Στη δεύτερη θέση η Ακτή Ελεφαντοστού με 7 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Γουινέα υποδέχεται την Ακτή  Ελεφαντοστού.

Δείτε το βίντεο του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=xc7P7ksfVmM

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ