Κουτρουμπής αντί Μολέδο, Ρέις αντί Σιλά

Κουτρουμπής αντί Μολέδο, Ρέις αντί Σιλά

Με δύο… αναγκαστικές αλλαγές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο απέναντι στη Λαμία. Στους ήδη τιμωρημένους Σιλά και Άλτμαν, οι οποίοι αποβλήθηκαν από το ματς με τη Λάρισα, ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο, που τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών λόγω της καταγγελίας που είχε κάνει εναντίον του η Λάρισα. Μια ποινή που […]

Με δύο… αναγκαστικές αλλαγές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο απέναντι στη Λαμία. Στους ήδη τιμωρημένους Σιλά και Άλτμαν, οι οποίοι αποβλήθηκαν από το ματς με τη Λάρισα, ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο, που τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών λόγω της καταγγελίας που είχε κάνει εναντίον του η Λάρισα.

Μια ποινή που στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να πέσει σε δεύτερο βαθμό και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησαν σε έφεση, προκειμένου να μειωθεί σε μία ή δύο αγωνιστικές και να προλάβει ο Βραζιλιάνος να παίξει με τον Ολυμπιακό, αφού μεσολαβεί και το ματς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για το Κύπελλο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Κουτρουμπή, ο οποίος θα πάρει θέση στο πλάι του Κολοβέτσιου ως αντί – Μολέδο, ενώ αντί του Σιλά, που επίσης είναι τιμωρημένος, θα αγωνιστεί ο Νούνο Ρέις, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Έλληνας τεχνικός στις προπονήσεις.

Στηρίζεται σε Βιγιαφάνιες – Χίλιεμαρκ

Από ‘κει και πέρα, ο Βλαχοδήμος θα είναι και πάλι στα γκολπόστ, Κουλιμπαλί, Χουλτ δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, ο Κουρμπέλης θα είναι ο ένας αμυντικός μέσος, ο Χίλιεμαρκ λίγο πιο μπροστά, με τους Βιγιαφάνιες (δεξιά), Λουντ (αριστερά) και Μολίνς (κορυφή) στην επίθεση.

Ο Ουζουνίδης περιμένει πολλά από το «δέσιμο» που έχουν επιδείξει οι Βιγιαφάνιες και Χίλιεμαρκ, οι οποίοι απέναντι στη Λάρισα έκαναν όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός, όσο βρίσκει τις ανάσες και για όσο αντέχει (απέναντι στη Λάρισα έμοιαζε «σκασμένος» μετά το 65’) είναι το σήμα κατατεθέν στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Ο Σουηδός, από την πλευρά του, δείχνει αγώνα με τον αγώνα πως μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού η ποιότητά του είναι δεδομένη.

Διαθέτει εξαιρετικά πόδια, αντίληψη του χώρου και του χρόνου που πρέπει να πασάρε, ενώ ο Ουζουνίδης θεωρεί πως δεν αργεί η ώρα που θα αρχίσει να βρίσκει δίχτυα με πιο… ορθόδοξο τρόπο απ’ αυτόν που το έκανε κόντρα στη Λάρισα, που στάθηκε τυχερός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ