Παναθηναϊκός : Σήμερα (17/10) κρίνεται των Κουρμπέλη και Κάτσε εν όψει Πανιωνίου

Παναθηναϊκός : Σήμερα (17/10) κρίνεται των Κουρμπέλη και Κάτσε εν όψει Πανιωνίου

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Έργκους Κάτσε είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο (10/20, 16:00) και σήμερα αναμένεται να κριθεί το αν θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (17/10) αναμένεται να κριθεί το αν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Έργκους Κάτσε θα τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς του Παναθηναϊκού το προσεχές Σάββατο (20/10, 16:00), με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος τραυματίστηκε ελαφριά στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ουγγαρία και ο προπονητής των Πράσινων πρέπει να πάρει μια απόφαση ως προς το αν θα χρησιμοποιήσει τον 24χρονο, λαμβάνοντας υπόψη και τα επερχόμενα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Παράλληλα ο Έργκους Κάτσε ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και ουδείς γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σε κάθε περίπτωση, αν ο 25χρονος Αλβανός μέσος απουσιάσει επίσης από την αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους, το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού θα γίνει σαφώς μεγαλύτερο.

Ο Χρήστος Δώνης, παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στη γάμπα, έχει επανέλθει ήδη στις προπονήσεις και θα είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με την ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ