Την Πέμπτη (18/10) εκδικάζεται η διπλή πειθαρχική δίωξη στον Κούγια

Την Πέμπτη (18/10) εκδικάζεται η διπλή πειθαρχική δίωξη στον Κούγια

Η διπλή δίωξη που έχει ασκηθεί στον Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του θα εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την προσεχή Πέμπτη (18/10).

Την προσεχή Πέμπτη (18/10, 16:00) θα εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η διπλή δίωξη που ασκήθηκε στον Αλέξη Κούγια από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Γιώργο Λαΐνη, σχετικά με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια στις 9 Οκτωβρίου.

Η δίωξη έχει ασκηθεί για «δυσμενείς δηλώσεις» και «επιβαρυντική μορφή δυσφήμησης ή δυσμενών κρίσεων», τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας κινδυνεύει με πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ και εφόσον κριθεί υπότροπος, δεν αποκλείεται να του απαγορευτεί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για δύο με τρεις μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίαση Πειθαρχικής Επιτροπής (18/10, 16:00)

1.. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (20 Α παρ.1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ)

2. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (20 Α παρ.1,2 και 3α,β 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ)

3. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΑΟ – ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΓΠΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ της 07/10/2018

4. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ – ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ της 07/10/2018».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ