Νέο πρόβλημα στον Παναιτωλικό, αμφίβολος ο Έρικσον για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Νέο πρόβλημα στον Παναιτωλικό, αμφίβολος ο Έρικσον για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά τον Ενέα Μιχάι, ο Παναιτωλικός ενδέχεται να στερηθεί και τις υπηρεσίες του Σεμπάστιαν Έρικσον στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (20/10, 18:15).

Πρόβλημα με τον Σεμπάστιαν Έρικσον προέκυψε στον Παναιτωλικό για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στους Ζωσιμάδες το προσεχές Σάββατο (20/10, 18:15), έναν εκ των ποδοσφαιριστών που έχουν ξεκινήσει και στα έξι πρώτα ματς της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα στη Superleague.

Ο 29χρονος Σουηδός μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες είναι αμφίβολη, πρόβλημα που έρχεται να προστεθεί σε εκείνο του Ενέα Μιχάι και να κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο του πρώην προπονητή των ΑΕΚ και Ατρόμητου, ο οποίος βλέπει δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του να τραυματίζονται σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Ο Αλβανός στόπερ θα λείψει από την αγωνιστική δράση τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες, ωστόσο δεν ισχύει το πρόβλημα του Έρικσον φέρεται πιο ελαφρύ και κινδυνεύει να χάσει μόνο το ματς με τον ΠΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ