Πάπε Σισέ: «Νιώθω ευλογημένος»

Πάπε Σισέ: «Νιώθω ευλογημένος»

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού είναι στον… έβδομο ουρανό μετά το ονειρικό ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο Σισέ ανέβασε ένα ξεχωριστό μήνυμα στο twitter για το γκολ που πέτυχε και την πρόκριση της Σενεγάλης στα τελικά του Κόπα Άφρικα.

Ο Πάπε Σισέ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος μετά το ονειρικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων εξέφρασε τα συναισθήματά του με μήνυμα στο twitter.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού κατάφερε να πετύχει γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα 2019. Νιώθω ευλογημένος που συμμετέχω σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι. Νιώθω χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την Εθνική ομάδα. Αισθάνομαι υπερήφανος για την όμορφη πατρίδα μου, την Σενεγάλη. Μαζί μπορούμε να το κάνουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα του ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο Πάπε Σισέ έδειξε και με την φανέλα της Σενεγάλης πως έχει σπουδαίες δυνατότητες και δεν είναι τυχαίο πως ήταν το πρόσωπο των ημερών στην πατρίδα του, μετά το ντεμπούτο με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

 

https://twitter.com/cissepapeabou/status/1052485792436760576

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ