Ακόμα άφαντος ο Παϊρότζ, πληρώνει ο Αλαφούζος

Ακόμα άφαντος ο Παϊρότζ, πληρώνει ο Αλαφούζος

Οχτώ μέρες μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου για συμφωνία με τον Παϊρότζ, ο Ταϊλανδός παραμένει άφαντος. Βάζει το χέρι στην τσέπη για δόσεις ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε. Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».

Αυτή ήταν η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου στις 9 Οκτωβρίου. Αμέσως ακολούθησε ένα μπαράζ πληροφοριών και φημών πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι έτοιμος να βάλει τα πρώτα του χρήματα στην ΠΑΕ και να πάρει τις πρώτες του μετοχές. Σταδιακά. Και απ’ ότι φαίνεται… αργά. Με τους δικούς του ρυθμούς, εκείνους που μας έχει συνηθίσει από τότε που βγήκε το όνομά του στην επιφάνεια.

Οχτώ μέρες συμπληρώνονται σήμερα από την ανακοίνωση περί συμφωνίας, ο Αλαφούζος γύρισε από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και βρισκόταν, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τον Πιεμπονγκσάντ.

Μπορεί να βάλει χρήματα… σήμερα, ωστόσο η συγκεκριμένη – ακόμα μία – καθυστέρηση δεν παύει να κάνει τον κόσμο ανήσυχο και επιφυλακτικό. Και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο έτοιμο να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη προκειμένου να καλύψει τις υποχρεώσεις οι οποίες βρίσκονται μπροστά.

Ο Νίκος Νταμπίζας τις προηγούμενες μέρες είχε ρωτήσει τι θα γίνει με τα χρήματα και με τις δόσεις συμβολαίων που είναι να δοθούν στα τέλη Οκτωβρίου. Είχε λάβει τη διαβεβαίωση πως θα καλυφθούν όλα στην ώρα τους. Είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα προκειμένου Νταμπίζας και Δώνης να δουν τα αποδυτήρια της ομάδας να παραμένουν σε ηρεμία. Κι αυτά τα χρήματα θα τα βάλει ο Αλαφούζος.

Παράλληλα, έχει ενημερώσει τους πιστωτές πως μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα πάρουν κι εκείνοι τα χρήματα τους και τις δόσεις. Κι αυτά δικά του χρήματα, αφού ο Παϊρότζ ακόμα δεν έχει δώσει το… στίγμα του, ούτε έχει πει με βεβαιότητα πότε θα βάλει χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ