Επιμένουν οι Βούλγαροι για Ντεσπόντοφ και Ολυμπιακό

Επιμένουν οι Βούλγαροι για Ντεσπόντοφ και Ολυμπιακό

Νέα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα βάζουν ξανά τον Ολυμπιακό στο κόλπο της απόκτησης του 21χρονου επιθετικού, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται και οι ιταλικές Τζένοα, Λάτσιο και Πεσκάρα.

Την περίπτωση του Κιρίλ Ντεσπόντοφ επαναφέρουν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο οι Βούλγαροι, με τα Μέσα της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι ο συμπατριώτης τους βρίσκεται στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσά στις οποίες είναι και ο Ολυμπιακός. Εκτός από τους Ερυθρόλευκους, πάντα σύμφωνα με τους Βούλγαρους, στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται επίσης οι Λάτσιο, Τζένοα και Πεσκάρα!

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Βουλγαρίας με την Κύπρο (2-1) για το Nations League, μάλιστα, η Τζένοα φέρεται να έστειλε άνθρωπό της προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον νεαρό επιθετικό.

Το όνομα του Ντεσπόντοφ είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του. Ο Ντεσπότοφ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 13 ματς με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχοντας 6 γκολ και 5 ασίστ σε 1.067 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ