«Η Ιντερ θέλει Κούτρη»

«Η Ιντερ θέλει Κούτρη»

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν ότι οι Νερατζούρι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ολυμπιακό και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Στο τέλος της περσινή σεζόν, ωστόσο, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και χρειάστηκε να μείνει για αρκετό καιρό στα πιτς. Πλέον, έχει επιστρέψει γερός και δυνατός και είναι έτοιμος να μονομαχήσει με τον Τσιμίκα για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ στην οπισθοφυλακή του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος στο πρόσφατο παιχνίδι των Πειραιωτών με την Μίλαν ήταν εξαιρετικός και «μάγεψε» τους Ιταλούς με την εμφάνισή του. Ο 23χρονος έδωσε την ασίστ στον Γκερέρο στο 1-0 του Ολυμπιακού και γενικά είχε πάρα πολύ καλή παρουσία, η οποία μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Ιντερ. Οι Νερατζούρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, έχουν στο στόχαστρό τους τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, με τον αθλητικό διευθυντή της Ιντερ, Πιέρο Αουσίλιο, να παρακολουθεί στενά τον άσο των Πειραιωτών.

«Ο νυν αριστερός μπακ της Ιντερ, Νταλμπέρτ, έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και είναι πολύ πιθανό το επόμενο καλοκαίρι να πουληθεί. Ο αθλητικός διευθυντής των Νερατζούρι, Πιέρο Αουσίλιο, έχει αρχίσει ήδη να κοιτάζει για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, εξετάζοντας μάλιστα διαφορετικά στυλ παικτών. Ενας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης. Είναι Βραζιλιάνος με ελληνικό διαβατήριο, έχει γεννηθεί το ΄95 και πέρσι ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Είναι γρήγορος και είναι καλύτερος στο να επιτίθεται, παρά να αμύνεται, όπως οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι. Ο Κούτρης φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια, το ένα ήταν απέναντι στη Μίλαν, για το Europa League. Ο ακραίος μπακ μάλιστα είχε δώσει την ασίστ στον Γκερέρο στο γκολ που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Ο Κούτρης, όπως έχουν καταγράψει στο ρεπορτάζ τους και οι δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας, φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια. Το ένα ήταν απέναντι στη Μίλαν και το άλλο απέναντι στον Λεβαδειακό. Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά σε 32 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 1 γκολ και 4 ασίστ σε 2.749 λεπτά συμμετοχής. Ο 23χρονος έχει αφήσει πλέον πίσω του τον τραυματισμό που υπέστη στη Ριζούπολη, έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές και δείχνει έτοιμος να παλέψει για μια θέση στη βασική 11άδα των Πειραιωτών, με τα «μάτια» των Νερατζούρι να είναι στραμμένα πάνω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ