Την Πέμπτη κρίνεται του Κουρμπέλη

Την Πέμπτη κρίνεται του Κουρμπέλη

Πολλές πιθανότητες να μπει αύριο με την ομάδα ο διεθνής αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα. Ο διεθνής αρχηγός του Παναθηναϊκού νιώθει αρκετά καλύτερα, οι ενοχλήσεις στη γάμπα έχουν σχεδόν εξαλειφθεί, αλλά αύριο θα δοκιμάσει να μπει με την ομάδα.

Στο «τριφύλλι» είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα. Σ’ αυτή την περίπτωση ο Γιώργος Δώνης θα τον πάρει στην αποστολή, αλλά τελευταία στιγμή θ’ αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει ή θα προτιμήσει να μην ρισκάρει και να αγωνιστούν έτσι στα χαφ ο Χρήστος Δώνης και ο Τζανδάρης. Αν δίναμε πιθανότητες, πάντως, αυτές θα ήταν περισσότερο προς το να αγωνιστεί ο Κουρμπέλης.

Ο Αντονί Μουνιέ, παράλληλα, επίσης γυμνάστηκε μόνος του. Δεν υπολογίζεται για τον Πανιώνιο κι όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Στάικος έκανε κι αυτός ατομικό (όπως κι ο Άλτμαν) και περισσότερο θα προσπαθήσει να είναι σε θέση να αγωνιστεί με την ΑΕΚ, ενώ έχει κάποιες ελπίδες και για την Τούμπα. Οι «πράσινοι» παρόντων φυσικά όλων των διεθνών, δούλεψαν στις ασκήσεις κατοχής και στην τακτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ