«Πόλεμος» για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

«Πόλεμος» για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Τι απάντησε η Super League στο αίτημα της Αστυνομίας για μετάθεση. Πως αντιδράει το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Η Ελληνική Αστυνομία (το αρχηγείο συγκεκριμένα) ζήτησε την μετάθεση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που είναι προγραμματισμένο να γίνει για τις 28 Οκτωβρίου για την 8η αγωνιστική της Super League

Η Super League όμως, απάντησε αρνητικά. Η διοργανώτρια με επιστολή της, φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν είναι δυνατόν να μετατεθεί το παιχνίδι αφού το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί εδώ και ημέρες.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, από την πλευρά του, βρίσκεται στη Γεωργία για τη διάσκεψη των υπουργών Αθλητισμού και δεν τοποθετήθηκε επίσημα. Ωστόσο, από το περιβάλλον του υποστήριζαν ότι το αίτημα είναι από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έπειτα από σχετική επιστολή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που υποστηρίζει ότι το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων θα διατεθούν για τις εκδηλώσεις στη συμπρωτεύουσα και η Super League είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Γιώργος Βασιλειάδης θα εξετάσει τα περιθώρια που του δίνει ο νόμος 4326/2015. Δηλαδή θα αναβάλει το παιχνίδι για λόγους δημόσιας τάξης, όπως έχει το δικαίωμα να κάνει.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιο αίτημα έχει σταλεί και στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα Άρης – Ολυμπιακός της Basket League που έχει οριστεί για την ίδια ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ