Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό

Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό

Ο Κλέιτον είχε πρόβλημα στον οπίσθιο μόλις στο 6ο λεπτό του φιλικού με τη Λέουβεν και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λέουβεν στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, με τον Κλέιτον να παίρνει φανέλα βασικού ξανά, όμως να μην προλαβαίνει να αγωνιστεί πάνω από έξι λεπτά.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Πειραιωτών αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο πολύ νωρίς στο φιλικό με τη βελγική ομάδα και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης: «Σε προχωρημένες συζητήσεις για Αντρέ Λουίς το Κάνσας, φαβορί και για Σαλάχ»

Ο Γιάρεμτσουκ στη θέση του Κλέιτον

Συγκεκριμένα, ο Βάσκος τεχνικός βλέποντας τον Κλέιτον στο έδαφος να δέχεται τη βοήθεια από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, προχώρησε σε αλλαγή, με τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ να περνάει στη θέση του μόλις στο 6ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κλέιτον πήγε αμέσως στον πάγκο και του τοποθετήθηκε πάγος στο σημείο που ένιωσε ενοχλήσεις, με τον Βραζιλιάνο να φαίνεται πως πονούσε αρκετά.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ