Άρης: Αναμονή για Κουέστα

Άρης: Αναμονή για Κουέστα

Η συμμετοχή του Ισπανού τερματοφύλακα στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.) πιθανότατα θα εξαρτηθεί από τη σημερινή (18/10) εκτίμηση της κατάστασής του.

Προβλήματα τραυματισμών έχουν προκύψει στον Άρη τις τελευταίες μέρες, πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.). Ο Πάκο Ερέρα, πέρα από τις περιπτώσεις των Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα, περιμένει τα νεότερα και για τον Χουλιάν Κουέστα από το ιατρικό τιμ.

Ο Ισπανός πορτιέρο υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού στη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο και δίνει «μάχη» με τον χρόνο, ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής, θα κάνει επανεκτίμηση της κατάστασής του σήμερα (18/10) με ακτινογραφία, που αναμένεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής.

Οι πιθανότητες να είναι έτοιμος ο 27χρονος τερματοφύλακας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 50-50, και σε περίπτωση που τελικά τα καταφέρει θα φοράει τον ειδικό νάρθηκα που του έχει τοποθετηθεί. Διαφορετικά, ο προπονητής των κίτρινων θα επιλέξει μεταξύ του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου και του Γιώργου Καντιμοίρη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ