Χαμηλοί τόνοι από Ερέρα

Χαμηλοί τόνοι από Ερέρα

Ο Ισπανός τεχνικός συνιστά ψυχραιμία στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι και των παιχνιδιών με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν.

Στη Θεσσαλονίκη μπορεί να επικρατεί γενικός ξεσηκωμός για το πρώτο ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.) μετά από τέσσερα χρόνια, ωστόσο το κλίμα στην ομάδα των κίτρινων είναι διαφορετικό.
Όλα ξεκινάνε από την αντιμετώπιση του Πάκο Ερέρα για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ο τεχνικός του Άρη δεν επιθυμεί οι παίκτες του να δώσουν παραπάνω σημασία από αυτή που ήδη διαθέτει στον αγώνα, που κυρίως έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για να παραμείνει σε καλή θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα. Το γόητρο είναι ένα ζητούμενο σε ένα ντέρμπι, ωστόσο ο Ισπανός κατανοεί πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν ήδη αρκετή πίεση και άγχος αγωνιζόμενοι σε μια ανταγωνιστική ομάδα με υψηλές βλέψεις. Προσπαθεί, μάλιστα, καθημερινά να τους αποφορτίσει όσο μπορεί, καθώς έρχονται δυο ακόμη απαιτητικά ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Αυτό που προκάλεσε την απορία του Ερέρα είναι οι διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν για τον ίδιο και υποτιθέμενη ομιλία του προς τους παίκτες για να δώσουν «το ματς της ζωής τους». Όπως επισήμανε στους ανθρώπους της ομάδας, δεν έχει ποτέ αναφέρει κάτι σε παρόμοιο ύφος. Τα στελέχη της ΠΑΕ το γνωρίζουν καλά και δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τα σενάρια που δημιουργούνται μόνο για τις εντυπώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ