Σαμαράς : «Το όνειρο που δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ…»

Σαμαράς : «Το όνειρο που δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ…»

Ο Γιώργος Σαμαράς παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του για το άνοιγμα της νέας σελίδας στον ΟΦΗ, μιλώντας για το όνειρό του να αγωνιστεί στο Γεντί Κουλέ και τη δυνατότητα να προσφέρει στον ΟΦΗ από διοικητικό πόστο.

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Μπούση, ήταν η σειρά του Γιώργου Σαμαρά να τοποθετηθεί για τη νέα σελίδα που ανοίγει στον ΟΦΗ και της οποίας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποτελεί σημαντικό μέλος, στο πλάι του ομογενή επιχειρηματία από το Σικάγο.

Τόνισε πως το όνειρο του να αγωνιστεί στο Γεντί Κουλέ δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ (υπήρξε μέλος μόνο της ομάδας Νέων των Κρητικών την περίοδο 1994-2000), αλλά και τη σημασία του ότι θα προσφέρει στην κρητική ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο, με σκοπό να γίνει ξανά μεγάλος ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αν με ρωτούσατε όταν ήμουν 25 ετών πώς θα ήθελα να γυρίσω στον ΟΦΗ, θα σας έλεγα σαν ποδοσφαιριστής. Μετά τα 30, αν με ρωτούσατε, θα σας έλεγα ότι θέλω να επιστρέψω από αυτό το πόστο που βρίσκομαι τώρα, είναι οι συνθήκες τέτοιες που δεν ξέρεις πως θα καταλήξεις. Εγώ όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο είχα ως όνειρό να αγωνιστώ στο Γεντί Κουλέ. Αυτό το όνειρο δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, αλλά σημασία είναι ότι είμαστε εδώ και θα προσφέρουμε από άλλο πόστο για να ξανακάνουμε τον ΟΦΗ μεγάλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ