Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από Βασιλειάδη

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από Βασιλειάδη

Φτάσαμε Πέμπτη, αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ακόμα δεν έχει δώσει το τυπικό «οκέι» για την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μάλλον είχε πρώτο θέμα στην ατζέντα του την μετάθεση του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού που είναι να γίνει σε δέκα μέρες. Φαίνεται όμως πως δεν έχει βρει χρόνο για να δώσει το τυπικό «οκέι», για την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Αναρωτιέται εύκολα κάποιος για ποιο λόγο είναι «άφαντος» ο υφυπουργός τρεις μόλις μέρες πριν από την διεξαγωγή του αγώνα. Πότε σκοπεύει να τοποθετηθεί; Μετά το ματς;

Θυμίζουμε ότι στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, υπήρξαν οπαδοί των δύο δικεφάλων στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ. Σ’ εκείνα τα παιχνίδια μάλιστα, ο υφυπουργός είχε αρκετές μέρες πριν ξεκαθαρίσει ότι δεν απαγορεύει την παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στο ματς της ΑΕΚ στο Ηράκλειο ο Βασιλειάδης είχε πάρει ο ίδιος την απόφαση παρά το ότι η Αστυνομία ήταν αρνητική. Τότε είχε χρόνο για ν’ ασχοληθεί με το θέμα, τώρα όμως που φτάσαμε Πέμπτη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον υφυπουργό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ