Κόκε : «Εγώ ξέρω τι σημαίνει αυτό το ματς, αυτοί όχι…»

Κόκε : «Εγώ ξέρω τι σημαίνει αυτό το ματς, αυτοί όχι…»

Ο Σέρχιο Κόκε φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό μιλώντας για το επικείμενο Αρης - ΠΑΟΚ, αλλά και την διαδικτυακή διαμάχη του με τον Γιώργο Σαββίδη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη μίλησε για τους ιντερνετικούς διαλόγους που είχε με τον Γιώργο Σαββίδη, εξηγώντας ότι πλέον λειτουργεί ως οπαδός. Επίσης τόνισε ότι την Κυριακή θα βρίσκεται στις κερκίδες του Βικελίδης και εξέφρασε την πίστη του ότι ο Αρης θα καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ο Σέρχιο Κόκε είπε στον Libero 107,4

Για τις δημοσιεύσεις και τις κόντρες με τον Γιώργο Σαββίδη: «Διάβασα την εφημερίδα και έπεσα στη συνέντευξη του Πρίγιοβιτς, που έλεγε ότι για τον Αρη είναι το παιχνίδι της χρονιάς αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι απλά ένα ακόμα παιχνίδι. Με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα γιατί δεν είναι αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ρεάλ Μαδρίτης και ο Αρης δεν είναι σκ…».

Για τη θέση που παίρνει ως οπαδός πλέον: «Εγώ ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Αυτοί δε ξέρουν και θα το ζήσουν για πρώτη φορά. Θα είναι το πιο όμορφο παιχνίδι της καριέρας τους. Εντάξει, ο Πρίγιοβιτς πήγε στο μουντιάλ, αλλά είναι ένας ακόμα παίκτης. Στη συνέχεια αναρωτήθηκαν ποιος είμαι εγώ. Εγώ πλέον είμαι απλά ένας οπαδός, παλαιότερα ήμουν παίκτης. Τώρα μιλάω σαν οπαδός και αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν. Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, ήταν κάτι όμορφο, αλλά τώρα είμαι φίλος της ομάδας».

Για το χιούμορ των δημοσιεύσεων: «Αυτός μου το έκανε εύκολο με όσα μου είπε. Εγώ έκανα ένα σχόλιο, με όλο το σεβασμό να πάμε όλοι στο γήπεδο και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Είναι μια γιορτή, δεν είναι πόλεμος για να πηγαίνουμε στο γήπεδο με όπλα. Εκείνο δεν είναι ποδόσφαιρο».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Βλέπω την ομάδα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο παρότι δεν είναι εύκολο.Ξέρω ότι οι παίκτες του Αρη είναι πολύ καλή. Η ομάδα παίζει παρόμοια με τα χρόνια που ήμουν εγώ στον Αρη. Θέλω η ομάδα να παίξει καλά και να κερδίσει. Εύχομαι να κερδίσει ο Αρης, αλλά γνωρίζω ότι η ΠΑΟΚ έρχεται από μια καλή πορεία. Στο Χαριλάου είναι ντέρμπι. Είναι 50-50. Ίσως έχουμε προβάδισμα γιατί παίζουμε στο σπίτι μας».

Για τον Πάκο Ερέρα και τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές: «Δεν τον ξέρω προσωπικά. Τον έχω ακούσει σε συνεντεύξεις και επίσης ξέρω πως λειτουργεί ως Ισπανός. Τους παίκτες δεν τους ξέρω, εκτός από τον Ματίγια που έχουμε έρθει αντιμέτωποι. Δεν γνωρίζω τους υπόλοιπους, αλλά αγωνίζονται εξαιρετικά. Γίνεται μια νέα αρχή, όπως είχε γίνει τότε και με εμάς. Δεν μας ήξεραν, αλλά στη συνέχεια μας έμαθαν».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Απλά θέλω να έρθω την Κυριακή να απολαύσω το παιχνίδι. Πλέον δεν είμαι ποδοσφαιριστής. Ξέρω οτι δεν είμαι ο Μαραντόνα, αλλά θέλω να μείνω για πάντα στη μνήμη των φίλων του Αρη. Όταν βρισκόμουν στην ομάδα, η σχέση μας και η γνώμη μου για αυτόν, δεν ήταν τόσο καλή. Βλέπω όμως ότι κάνει πολλά πράγματα».

Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα: «Το ελπίζω να γυρίσω κάποια στιγμή. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πιστεύω ότι θα γυρίσω κάποια μέρα».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Ραούλ Μπράβο: «Μιλήσαμε μερικές φορές. Τώρα τελευταία όχι τόσο. Η γυναίκα του είναι από την ίδια πόλη και συχνά έχουμε επικοινωνία».

Ενώ κλείνοντας, αναφέρθηκε στη κατάσταση που βρίσκεται τώρα: «Αφιερώνω χρόνο στην οικογένεια μου, χρόνο που τους στέρησα όταν έπαιζα ποδόσφαιρο. Συνεργάζομαι με τον αδερφό μου που είναι ατζέντης ποδοσφαιριστών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ