ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη : Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη : Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να προηγηθεί, αλλά δεν πανηγύρισε στο φινάλε του αγώνα με την Ξάνθη (1-1).

Ο ΠΑΣ έχασε τη νίκη μέσα απ’ τα χέρια του, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση από την Ξάνθη (1-1) τρία λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Σκόρερ και κορυφαίος παίκτης του ΠΑΣ ήταν ο Κόντε.

Βελλίδης
Πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Ο Βελλίδης πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις ενώ δεν φέρει ευθύνη στο γκολ του Γέντρισεκ.

Μιχαήλ

Ο στόπερ του ΠΑΣ αντιμετώπισε προβλήματα στο μαρκάρισμα του Γέντρισεκ.

Μαυροπάνος

Καλό ματς από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Σ’ αρκετές περιπτώσεις κάλυψε τους άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας του, με σωστές επεμβάσεις.

Τζημόπουλος

Ξεκίνησε τον αγώνα σαν στόπερ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε θέση. Είχε καλή απόδοση και ήταν αυτός που έκανε την εξαιρετική πάσα στον Κόντε στη φάση του γκολ των γηπεδούχων.

Μπουκουβάλας

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή απόδοση, αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοση του. Θα μπορούσε πάντως να προσφέρει περισσότερα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ναδάλες

Ήταν απ’ τους παίκτες που προσπάθησαν και η αλήθεια είναι πως έδωσε πολλές «μάχες». Άλλες κέρδισε κι άλλες έχασε.

Γιάκος

Ο Πετράκης περίμενε περισσότερα από τον Γιάκο, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Λίλα

Είχε καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση του ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός κι αυτό επηρέασε την εικόνα των γηπεδούχων. Στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε στο 62’.

Μανθάτης

Ο νεαρός εξτρέμ πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να παίξει από το δεξί άκρο. Είχε καλές στιγμές και απείλησε την αμυντική γραμμή της Ξάνθης.

Σολτάνι

Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Σολτάνι. Ο Πετράκης τον αντικατέστησε στο 82’, ίσως θα μπορούσε να τον κάνει αλλαγή πολύ νωρίτερα.

Κόντε

Εξαιρετικό ματς από τον επιθετικό του ΠΑΣ. Πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ και είχε δύο – τρεις ακόμα καλές ευκαιρίες. Ήταν μια διαρκής απειλή για την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Γαρουφαλιάς

Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στη θέση του Λίλα, αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα του.

Χαλκιαδάκης

Αντικατέστησε τον Γιάκο αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στον ΠΑΣ.

Κοζορώνης

Έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά στο ματς.

Προπονητής: Γ. Πετράκης

Ο προπονητής του ΠΑΣ έκανε στο ημίχρονο τις εσωτερικές αλλαγές που χρειάζονταν και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν τα «ηνία» του ματς στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκαν κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις αποφάσεις του Πετράκη. Στο φινάλε όμως ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ