Με κόσμο στο Γεντί Κουλέ ο Ολυμπιακός

Με κόσμο στο Γεντί Κουλέ ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίστηκε και έδωσε τη συγκατάθεσή του για μεμονωμένη μετακίνηση «ερυθρόλευκων» οπαδών στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα έχει ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης, έδωσε τελικά το «οκέι» για μεμονωμένη μετακίνηση «ερυθρόλευκων» οπαδών στην Κρήτη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εμφανίστηκε έστω και αργά και έδωσε τη συγκατάθεσή του, προκειμένου το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ να διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Μία απόφαση, που θα έπρεπε να είχε παρθεί αρκετές μέρες πριν, αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης ήταν άφαντος. Τελικά, εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης και άνοιξε το δρόμο για τη μετακίνηση των ερυθρόλευκων οπαδών στο Γεντί Κουλέ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο της κρητικής ομάδας. Ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο της νίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής« (21/10) και θα ξεκινήσει στις 20:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ