Βρήκε τους «αντί» και τώρα φορτσάρει

Βρήκε τους «αντί» και τώρα φορτσάρει

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά το πέρας της αποψινής προπόνησης φαίνεται πως βρήκε τους αντικαταστάτες των Πέλκα και Μαουρίτσιο, για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πέλκα και Μαουρίτσιο, ο Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση άρχισε να φανερώνει το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του, αλλά και ποιοι θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες. Την θέση του πρώτου θα πάρει ο Σάκχοφ που είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Βέρνμπλουμ. Ο Ουκρανός μέσος έχει συνεργαστεί με τον Κάνιας και έχουν δείξει ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή όπως είναι αυτή με τον Άρη.

Πάμε τώρα στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Πέλκα. Το ρόλο του επιτελικού μέσου θα πάρει ο Μπίσεσβαρ και όχι ο Ελ Καντουρί που θα παίξει στα πλάγια. Ο Ολλανδός μέσος έχει το χάρισμα να κρατάει τη μπάλα στα πόδια του και να φτιάχνει παιχνίδι, ενώ με ευκολία μπορεί να πατήσει την αντίπαλη περιοχή. Ο Λουστέσκου έκανε σήμερα αρκετές δοκιμές όμως φαίνεται πως κατά 90% έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Άρη.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ο Μάτος, αριστερά ο Βιερίνια και στο κέντρο της άμυνας ο Κρέσπο με τον Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή οι Κάνιας και Σάκχοφ στις πτέρυγες οι Ζαμπά και Ελ Καντουρί στον άξονα ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση της Κυριακής. Έκανε ιδιαίτερες επισημάνσεις για το τι να προσέξουν, πως θα κινηθούν, αλλά και με πιο τρόπο να εκμεταλλευτούν τους χώρους που θα τους δώσει ο Άρης. Ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει πως θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και θα κυριαρχήσει η ομάδα που πάρει κατοχή της μπάλας.

Ένα θετικό στοιχείο το οποίο θα πρέπει να προσμετρηθεί είναι πως στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ επικρατεί τις τελευταίες μέρες η λογική πως: «εμείς πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Άρη ως ακόμη ένα που πρέπει να κερδίσουμε». Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εισπράττουν καθημερινά μηνύματα από τους οπαδούς της ομάδας για την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης και τη δίψα τους να δουν τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής από το Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ