Αναβλήθηκε η υπόθεση του Αλέξη Κούγια

Αναβλήθηκε η υπόθεση του Αλέξη Κούγια

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργο Λαΐνη, του είχε ασκήσει διπλή δίωξη για τα όσα είχε δηλώσει μετά το ματς της ΑΕΛ με την Ξάνθη – Πιθανότατα στις 25/10 η εκδίκαση της υπόθεσης.

Αναβολή, πιθανότατα για τις 25 Οκτωβρίου, πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Αλέξη Κούγια, για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα της Λάρισας με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη. Ο ισχυρός άνδρας των Βυσσινί είχε καταφερθεί κατά του διαιτητή Λάμπρου, αλλά και των βοηθών του, με τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Γιώργο Λαΐνη, να του ασκεί διπλή δίωξη για «δυσμενείς δηλώσεις» και «επιβαρυντική μορφή δυσφήμησης ή δυσμενών κρίσεων».

Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ, επικαλούμενος ένα δικαστήριο που είχε στην Κομοτηνή. Η απολογία του «αφεντικού» της ΑΕΛ αναβλήθηκε και πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις 25/10.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κινδυνεύει με πρόστιμο από 2.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ, με το ανώτατο πρόστιμο να επιβάλλεται εφόσον κριθεί ότι είναι υπότροπος. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα κινδυνεύει και με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους, αλλά και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο από τρεις έως έξι μήνες. Ο ίδιος, πάντως, είναι βέβαιος ότι θα απαλλαγεί και δεν θα του επιβληθεί καμία απολύτως ποινή από τα αρμόδια όργανα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ