Ισχυρή υποψηφιότητα του Βέρνμπλουμ για το βασικό σχήμα

Ισχυρή υποψηφιότητα του Βέρνμπλουμ για το βασικό σχήμα

Ο Σουηδός χαφ δείχνει ότι πατάει καλύτερα τον τελευταίο καιρό και είναι στις σκέψεις του Λουτσέσκου για την 11άδα για το παιχνίδι με τον Άρη

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήταν το μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ για τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Για την ακρίβεια ο Δικέφαλος κυνήγησε τον Σουηδό χαφ από τον Μάιο και τελικά αυτός απάντησε θετικά τον Αύγουστο!

Ωστόσο ακόμη δεν έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Βέρνμπλουμ έχει παίξει έως τώρα μόλις σε 6 από τα 15 επίσημα ματς του ΠΑΟΚ. Και από τα έξι παιχνίδια που έπαιξε, στα τέσσερα μπήκε αλλαγή για λίγα λεπτά και μόνο σε δύο ήταν βασικός: στην ήττα με 0-1 από την Τσέλσι και στο 1-1 με τον Άρη στο Κύπελλο.

Πάντως στις τελευταίες προπονήσεις δείχνει ανεβασμένος και μοιάζει να βρίσκει καλύτερα τα πατήματά του.

Από τη στιγμή που ο Μαουρίσιο είναι νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο, ο Σουηδός χαφ έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου.

Ο Χοσέ Κάνιας θα είναι σίγουρα ο ένας από το δύο χαφ στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου, οπότε ο δεύτερος θα είναι ή ο Βέρνμπλουμ ή ο Σάκχοφ, με τον πρώτο να έχει ένα προβάδισμα σύμφωνα με όσα έχει δείξει τον τελευταίο καιρό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ