Σκέψεις για ανανέωση με Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί

Σκέψεις για ανανέωση με Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί

Σε συζητήσεις με δύο εκ των βασικών του ποδοσφαιριστών του μπαίνει ο Παναθηναϊκός με στόχο να τους διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να ξεκινήσουν από τώρα τις συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου με τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Ουσμάν Κουλιμπαλί, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2019.

Οι δύο παίκτες έχουν την δυνατότητα να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα επιθυμούν από τον Ιανουάριο και στο τριφύλλι ευελπιστούν να κλείσουν τις δύο αυτές συμφωνίες πριν την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Οι πράσινοι θέλουν να κρατήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές στις τάξεις της ομάδας και για αυτό έχουν θέσει τις περιπτώσεις τους ως προτεραιότητα. Πέρα από τους δύο αμυντικούς, στον Παναθηναϊκό αναμένεται να προτείνουν αναπροσαρμογή συμβολαίων σε νεαρούς παίκτες της ομάδας, όπως οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης

Ο Παναθηναϊκός πάντως θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τους δύο ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό θέτει τις περιπτώσεις τους σε προτεραιότητα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχοντας ως στόχο να προχωρήσει στην ανανέωση των Κουλιμπαλί – Κολοβέτσιου μέχρι τον Δεκέμβριο.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» αναμένεται να εξετάσουν και την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, προτείνοντας αναπροσαρμογή συμβολαίων σε παίκτες όπως οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ