«Τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ από τον Άρη;»

«Τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ από τον Άρη;»

Ο Τόνι Γκονζάλες μίλησε για το ματς του Δικέφαλου στο Χαριλάου και τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κάτι στο Χαριλάου στο ματς απέναντι στον Άρη, σύμφωνα με όσα είπε ο Τόνι Γκονζάλες στο «Metropolis». Ο παλαίμαχος Ισπανός μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να πάει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με κάτω το κεφάλι, να κάνει τη δουλειά του σωστά και να φύγει.

Αρχικά τόνισε: «Το Άρης – ΠΑΟΚ είναι ένα ντέρμπι που οι οπαδοί το ζουν έντονα και εάν είσαι μέσα σε ένα σύλλογο το ζεις ακόμα περισσότερο. Είναι διαφορετικό, το νιώθεις. Είναι κάτι ξεχωριστό.

Την πρώτη μου χρονιά ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσουμε. Ο στόχος του ΠΑΟΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κάνει το καλύτερο για να πάρει το αποτέλεσμα στην έδρα του Άρη.

Ο καθένας έχει το στόχο του. Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στο πρωτάθλημα, ο Άρης πρέπει να ξέρει ότι στόχος του είναι η παραμονή! Είναι σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε μέσα στο Χαριλάου».

Για το εάν η ατμόσφαιρα επηρεάζει τους παίκτες: «Σε τέτοιο επίπεδο δεν επηρεάζεσαι από την ατμόσφαιρα. Είσαι συγκεντρωμένος. Το βλέπεις σαν ξεχωριστό ματς, νιώθεις ότι είναι κάτι διαφορετικό, υπάρχει μια θέληση παραπάνω στα αποδυτήρια αλλά μέχρι εκεί».

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ο Μαουρίσιο και ο Πέλκας είναι δύο παίκτες που δίνουν πολλά στην ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα μεγάλο και καλό ρόστερ».

Για τους παίκτες που θα καλύψουν Πέλκα και Μαουρίσιο: «Ο Μπίσεσβαρ μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά. Όταν η ομάδα κλείνεται, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, δημιουργεί χώρους για τους άλλους. Εάν είναι 100% έτοιμος μπορεί να ξεκινά σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μια καλή λύση. Ο Λουτσέσκου τους παρακολουθεί κάθε μέρα και εάν δε έχει δώσει τις ευκαιρίες στον Βέρνμπλουμ, κάποιος λόγος θα υπάρχει».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: «Πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ; Πήραμε διπλό στο Καραϊσκάκη. Πρέπει όμως να δείχνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είσαι καλύτερος και μετά γεια σας. Λόγω ρόστερ και πορείας των τελευταίων ετών είναι το φαβορί. Πρέπει να πάμε με το κεφάλι και τα πόδια κάτω να κάνουμε τη δουλειά μας και μετά να φύγουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ