«Δεν υπάρχει φαβορί στα ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε ποιότητα»

«Δεν υπάρχει φαβορί στα ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε ποιότητα»

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για το ματς του Δικέφαλου με τον Άρη στο Χαριλάου

Δεν υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή. Αυτό επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός στο «Metropolis», ο οποίος πρόσθεσε ότι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς αντιδρά ο Άρης στα ντέρμπι. Επιπλέον, τόνισε ότι ο Δικέφαλος υπερτερεί σε ποιότητα παικτών και ομοιογένεια, αλλά οι κίτρινοι έχουν δείξει ότι αποτελούν έναν δυνατό αντίπαλο.

Αρχικά είπε: «Επιτέλους θα ξαναδούμε αυτό το ντέρμπι. Ο Άρης είχε λείψει πολύ από το ποδόσφαιρο μας. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε τον Άρη σε ντέρμπι, πως αντιδρά. Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει άλλη δυναμική αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι το πώς θα παρουσιαστεί ο Άρης. Τα ντέρμπι έχουν ιδιαιτερότητες και άλλες παραμέτρους. Ο Άρης έχει καλή δομή παιχνιδιού, μου αρέσει ο τρόπος και η φιλοσοφία που παίζει. Ο ΠΑΟΚ έχει μια δυναμική, κυνηγά τον τίτλο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και ελπίζω να τελειώσει όμορφα και σωστά».

Για το εάν υπάρχει φαβορί τόνισε: «Τα ντέρμπι έχουν κάτι το ξεχωριστό. Δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει κάποιο φαβορί».

Για τα σημεία κλειδιά των δύο ομάδων: «Ο ΠΑΟΚ έχει αβαντάζ ποιότητας παικτών, στο δέσιμο της ομάδας, καθώς οι αλλαγές είναι λίγες. Ο Άρης ανέβηκε φέτος, έχει πολλούς νέους παίκτες. Εκεί υπερισχύει ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει δείξει ότι θα είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος».

Για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή και που θα κριθεί είπε: «Αυτό που θα μετρήσει είναι οι απώλειες των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα δούμε ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ