Δυνατός για να παζαρέψει ξανά ο Παναθηναϊκός

Δυνατός για να παζαρέψει ξανά ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» είναι σε συζητήσεις με αθλητικές εταιρίες ένδυσης για να βρουν νέο συμβόλαιο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τον Παναθηναϊκό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ντύνει η Nike, αλλά η συνεργασία τους λήγει στο τέλος της σεζόν. Η συμφωνία, λόγω των οικονομικών δυσκολιών-αναγκών της ΠΑΕ και της απαξίωσης που είχε περιέλθει η ομάδα, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Ο Παναθηναϊκός δεν εισέπραττε χρήματα (!!!) από την εταιρία κολοσσό κι απλώς εισέπραττε ποσοστά επί των πωλήσεων. Φέτος το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, η ΠΑΕ προσπαθεί να βάλει μία τάξη στο οικονομικό και να μικρύνει το χρέος –με τη συνδρομή και του Πιεμπονγκσάντ κάποια στιγμή- με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί ξανά για το καλύτερο δυνατό. Διότι το εμπορικό του τμήμα είχε ουσιαστικά συρρικνωθεί. Ούτε υπάλληλος δεν υπήρχε στα γραφεία ν’ ασχολείται με θέματα χορηγιών.

Το «τριφύλλι» με λίγα λόγια συζητά ξανά από θέση ισχύος, αρκεί να μην παρεκκλίνει από το πλάνο του και να συνεχιστούν βεβαίως και τα θετικά αποτελέσματα. Δεδομένης, λοιπόν, της δυναμικής που αναπτύσσει το τρέχον ποδοσφαιρικό project, ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με αρκετές εταιρίες αθλητικής ένδυσης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Σ’ αυτές συμπεριλαμβάνονται και κολοσσοί του τομέα και ανερχόμενες εταιρίες που επιθυμούν να λανσαριστούν δυναμικά στην αγορά. Μπορεί αυτό να είναι κι ένα μέτρο πίεσης προς τη Nike. Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» προσδοκούν σε ένα σημαντικό έσοδο από τη νέα χρονιά, σε ό,τι αφορά το ποιος θα ντύνει την ομάδα, αλλά και σε εμφανίσεις που θα κάνουν αίσθηση στους οπαδούς του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ