
Τι λένε στην Κροατία για τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε.
Στην Κροατία αναφέρουν πως ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς είναι κοντά στον Ολυμπιακό! Ο Κροάτης τερματοφύλακας αναμένεται να αποχωρήσει και ενώ ήταν κοντά στο να επιστρέψει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πηγές από τη χώρα του βάζουν στο παιχνίδι τους ερυθρόλευκους.
Συγκεκριμένα πηγές του κροατικού Germanijak μεταδίδουν ότι ο επόμενος προορισμός του θα είναι ο Ολυμπιακός, με τον ύψους 1.88μ. να έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ, αλλά την τουρκική ομάδα να θέλει να τον πουλήσει. Για αυτό τον λόγο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και ο ατζέντης του παίκτη.
Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η ρεβάνς, ο επόμενος αντίπαλος και ο… κουμπαράς του Conference League
Μάλιστα πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες και το ρεπορτάζ των Κροατών, ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να καταβάλλει ακόμα και 4 ή 5 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητά η Φενέρ για τον παίκτη.
Την περσινή σεζόν ο Λιβάκοβιτς ήταν έξι μήνες δανεικός στην Τζιρόνα και άλλους έξι μήνες στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μάλιστα αγωνίστηκε και σε όλα τα παιχνίδια της εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ, όπου και έφτασε μέχρι τους «16» του Μουντιάλ, όπου αποκλείστηκε από την Πορτογαλία.
Τέλος αναφέρεται ότι ο άλλοτε τερματοφύλακας των Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Τζιρόνα μπορεί να πιάσει Λιμάνι ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Το μοναδικό ζήτημα που φαίνεται να παραμένει ανοιχτό αφορά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή.
Όπως αναφέρει η Germanijak, εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις δείξουν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα και δεν απαιτείται μεγάλη περίοδος αποχής, τότε η μεταγραφή μπορεί να προχωρήσει άμεσα!
Το δημοσίευμα έρχεται σε μία μέρα που ο Τούρκος ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλιτζαλί, φωτογράφισε πως ο Τζολάκης είναι κατά 90% παίκτης της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ατζούν:
«Διαβάζουμε δεκάδες ψευδείς φήμες για μεταγραφές. Είμαστε ενοχλημένοι από τους ισχυρισμούς. Εργαζόμαστε εντατικά εδώ και δύο μήνες. Πιστεύω ότι θα χτίσουμε μια ομάδα για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι» γράφει ο Τούρκος παραγωγός. Και προχωρά στο δια ταύτα: «Για να αποτρέψω ψευδείς εικασίες και για να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, σας αφήνω με την τελευταία μας μεταγραφική κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει ορισμένες ενδείξεις». Και ακολουθεί μια λίστα με μεταγραφές και… σημαίες.
Οι Τζακ Μπάντλαντ, Όσκαρ Ζαμπράνο και Ματ Τάργκετ που έχουν ήδη αποκτηθεί. Και οι σημαίες… των στόχων.
Για τον Τζολάκη και τη Χαλ μια εβδομάδα πριν είχε μιλήσει με ποσοστά και ο προπονητής της Αγγλικής ομάδας, Σεργκέι Γιακίροβιτς. Είχε πει στο bbc πως «είναι κατά 95% κλεισμένος. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα και είναι πολύ χαρούμενος που θα έρθει. Μίλησα μαζί του και φαίνεται πολύ καλό παιδί και καλός επαγγελματίας. Είναι διεθνής γκολκίπερ με την εθνική Ελλάδος. Όλα είναι καλά και είναι πολύ χαρούμενος, επειδή θα παίξει στην Premier League».
Όσο για το τι μένει, το υπόλοιπο 5%, ο τεχνικός της Χαλ είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις γιατί πρέπει πρώτα να περάσεις τα ιατρικά, να υπογράψεις το συμβόλαιο και μετά είναι δικός σου παίκτης. Αυτό είναι το 5% που απομένει. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είναι μαζί μας. Τον περιμένω Τρίτη με Τετάρτη»


















