
Ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, με τον παίκτη να αναμένεται σήμερα (24/7) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Σε μια ποιοτική προσθήκη να προχωρήσει ο Άρης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην εξτρέμ Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού, Σεμπάστιαν Παλάσιος.
Ο Αργεντινός αναμένεται σήμερα (24/7) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας.
Αν όλα προχωρήσουν κανονικά, ο Παλάσιος θα ταξιδέψει για την Ιταλία, εκεί όπου ο Άρης πραγματοποιεί την προετοιμασία του και θα ενσωματωθεί στην αποστολή, για να ξεκινήσει να προπονείται υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου.
Ο Αργεντινός έγινε γνωστός στα μέρη μας από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό την τριετία 2021-24, όταν και κατέκτησε δύο Superbet Κύπελλα Ελλάδος, ενώ την περσινή σεζόν έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Λεβαδειακού.


















