‘Εμεινε το -3 της ΑΕΚ

‘Εμεινε το -3 της ΑΕΚ

Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με την ποινή των -3 βαθμών και τα δύο ματς χωρίς κόσμο να παραμένει οριστικά.

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της ΑΕΚ να κάνει το άσπρο – μαύρο κατά την απολογία της στην εκδίκαση της έφεσης για τα σοβαρότατα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ και έτσι παραμένει η τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά την απόρριψη της έφεσης είναι πλέον οριστική η τιμωρία της ΑΕΚ καθώς από το καλοκαίρι που πέρασε άλλαξε ο κανονισμός και δεν προβλέπεται προσφυγή στον Διαιτητικό Δικαστήριο για υποθέσεις σαν και αυτή.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ  κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ