Γάλλος δηλώνει φανατικός Αρειανός και θα βρεθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! (pics)

Γάλλος δηλώνει φανατικός Αρειανός και θα βρεθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! (pics)

Ηρθε στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε εισιτήριο και θα βρεθεί στη Θύρα 3 των φανατικών του Άρη προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του Πάκο Ερέρα και της ομάδας του.

Ο Αρης είναι δεδομένα μια ομάδα που διαθέτει μεγάλη βάση οπαδών. Τόσο μεγάλη που μπορούμε να συναντήσουμε οπαδούς των κίτρινων ακόμη και σε άλλα κράτη! Και δεν μιλάμε για Ελληνες του εξωτερικού αλλά για ξένους… ξένους!

Συγκεκριμένα, ένας Γάλλος, ο Ζαν Φιλίπ ταξίδεψε από την πατρίδα του στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ζήσει από κοντά το Άρης – ΠΑΟΚ!

Ο 30χρονος φίλαθλος ζει στο Λανς της Γαλλίας, βλέπει παιχνίδια των κίτρινων εδώ και δέκα χρόνια και μάλιστα δηλώνει Αρειανός! Η αφορμή που έγινε οπαδός του «Θεού του πολέμου», είναι -όπως δηλώνει ο ίδιος- λόγω των φιλάθλων του και της μοναδικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν.

Ετσι την Παρασκευή (19/10) βρέθηκε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης και πήρε το εισιτήριο του για την Θύρα 3 προκειμένου, όπως έλεγε, να βρεθεί μεταξύ των οπαδών του Αρη και μαζί τους να φωνάξουν για την ομάδα που τόσο αγαπούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ