ΠΑΟΚ : «Κανένα πρόβλημα μεταξύ μας» τόνισε ο Μαλεζάς

ΠΑΟΚ : «Κανένα πρόβλημα μεταξύ μας» τόνισε ο Μαλεζάς

Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ απάντησε και στις φήμες περί προβληματικών σχέσεων των παικτών του «Δικεφάλου».

Ο Στέλιος Μαλεζάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA μίλησε αρχικά για το αν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των παικτών: «Είναι αστείο να μιλάμε και να ασχολούμαστε με όσους αναφέρονται πως υπάρχουν θέματα και προβλήματα μεταξύ των παικτών. Στο μόνο που θα πρέπει να εστιάσουμε και είναι το μόνο που μας απασχολεί είναι ότι εκτός έδρας δεν δείχνουμε το ίδιο πρόσωπο που δείχνουμε στην έδρα μας. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε προκειμένου να βλέπουμε την συνέχεια όπως εμείς θέλουμε».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας: «Δεν μπορώ να πω ότι ήμαστε… εύθραυστοι μέχρι τώρα. Πρέπει μάλιστα να δούμε το σύνολο του κάθε αγώνα και όχι το αποτέλεσμα. Με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα δεν δείξαμε σημάδια κακής νοοτροπίας. Δεχθήκαμε ένα γκολ από κόντρα και δεν καταφέραμε να απαντήσουμε. Όπως και με την ΑΕΚ. Βέβαια στο ΟΑΚΑ δεν είχαμε το αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο θα έπρεπε να έχουμε και δυστυχώς δεν ήμαστε αυτοί που έπρεπε. Δεν πρέπει να μένουμε επίσης μόνο στα ντέρμπι, αλλά πρέπει να δούμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν πήραμε αυτό που έπρεπε και κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και στην ΑΕΛ για παράδειγμα. Είχαμε άσχημη εικόνα εκτός έδρας από την προετοιμασία ακόμα. Άλλαξε το τεχνικό επιτελείο και ο νέος προπονητής θέλησε να βελτιώσει τα πράγματα. Αυτή η βελτίωση και η αλλαγή δεν μπορεί να έρθει σε έναν ή δύο μήνες. Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ξέρουν ότι κάτι τέτοιο χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή για να αλλάξουν πολλά πράγματα» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο: «Νομίζω, από την εμπειρία που έχω, ότι τα εξωαγωνιστικά προβλήματα θα συσπειρώσουν τον Πανιώνιο. Θα κάνουν όλη την ομάδα να αγωνιστεί με περισσότερο πάθος για να αποδείξει πράγματα. Δεν θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τα προβλήματα του αντιπάλου. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα σε καμία περίπτωση, επειδή ο Πανιώνιος έχει θέματα εκτός γηπέδου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ