Ράσταβατς : «Οι νέοι παίκτες άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά»

Ράσταβατς : «Οι νέοι παίκτες άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των νεαρών παικτών που αγωνίστηκαν σήμερα εμφανίστηκε ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς.

Στην πολύ καλή εικόνα που έδειξαν οι νεαροί παίκτες της Ξάνθης στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Ακρίτων, Μίλαν Ράσταβατς.

Παράλληλα, σχολίασε και την αλλαγή συστήματος που είχε ως αποτέλεσμα οι Ξανθιώτες να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Να συγχαρώ τους παίκτες μου για αυτήν την κατάκτηση του βαθμού. Είχαμε ειδικές καταστάσεις στην ομάδα, χάσαμε κάποιους παίκτες πριν το ματς, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε αν γκρουπ από νέους και ταλαντούχους παίκτες που πήραν την ευκαιρία τους και έπαιξαν πολύ καλά. Το ματς ήταν ανοιχτό, υπήρχαν ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα στο τέλος θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Εμείς κερδίζουμε πόντους σε κάθε παιχνίδι κι αυτό είναι το σημαντικό για έμενα».

«Καθώς αντιμετωπίζουμε τις ομάδες αμυνόμαστε όλο και καλύτερα. Αν αφήναμε την αντίπαλη ομάδα να μπει πιο βαθιά στην περιοχή μας θα είχαμε τεράστιο πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να βάλουμε την αμυντική μας γραμμή στα 30 μέτρα και δεν βάλαμε τα Γιάννενα στην περιοχή μας. Αυτό έγινε κάποιες στιγμές όχι πάντα. Επιτεθήκαμε από τα πλάγια και δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι σήμερα για μας, γιατί είχαμε καινούργιους παίκτες, οι αυτοματισμοί δεν μας βγήκαν, αλλά είχαμε την ίδια φιλοσοφία και κερδίσαμε αυτά τα παιδιά. Να συγχαρώ την ομάδα μου και τους αντιπάλους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».

Για τον Λουσέρο που έμεινε εκτός αποστολής και πότε επιστρέφουν οι τραυματίες:

«Ο Λουσέρο δεν ένιωθε καλά σήμερα και δεν ήταν 100% έτοιμος, είχε μια ενόχληση. Πάντα προτιμούμε όσους είναι στο 100%. Αποφασίσαμε να τον προστατεύσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Για τους άλλους παίκτες ισχύουν διαφορετικές συνθήκες. Η περίοδος αποκατάστασής τους προχωράει κανονικά και σύντομα θα είναι κοντά μας. Δεν έχουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες επιστροφής, θα δούμε πως θα εξελιχθεί».

Για τις αλλαγές συστημάτων των προπονητών και αν βοήθησαν να πάρει την ισοπαλία:

«Ήταν σαν πόκερ το παιχνίδι όντως. Κάναμε αλλαγές, αλλάξαμε χώρους σε σχέση με το σχηματισμό των Ιωαννίνων. Όταν είσαι πίσω στο σκορ πρέπει να ωθήσεις πιο μπροστά τους παίκτες, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση».

Για το αν θα κερδίσει θέση βασικού ο Μελιόπουλος και τη χρησιμοποίηση του Φασίδη:

«Με τους νέους παίκτες πρέπει να είσαι υπομονετικός και πρέπει να είσαι έτοιμος να έχεις αυτήν την υπομονή. Δούλεψαν αυτά τα παιδιά από την περίοδο της προετοιμασίας μαζί μας, προσπαθήσαμε να τους εξελίξουμε, να κερδίσουν ευκαιρίες και να μας δείξουν τις ικανότητές τους. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή τους, αλλά γενικά όταν μιλάμε για νέους παίκτες δεν είναι καλό να τους λέμε πόσο καλά παίζουν. Σίγουρα έχουν δουλειά μέχρι να πετύχουν τους στόχους τους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ