Ο Ατρόμητος ζητάει ξένους διαιτητές με τους Big-4

Ο Ατρόμητος ζητάει ξένους διαιτητές με τους Big-4

Οι ασπρόμαυροι ζητούν τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ματς του Περιστερίου, ενώ ο Ατρόμητος ζητάει ξένη «σφυρίχτρα» σε όλα τα ματς με τους «Big-4».

Τα αιτήματα ομάδων της Σούπερ Λίγκας για ορισμό ξένων  διαιτητών στα παιχνίδια τους, ολοένα και πληθαίνουν… Ετσι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ ζήτησαν τον ορισμό ξένου διαιτητή στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στο Περιστέρι (3/11), με αίτημα τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου δεν… αρκείται μόνο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά ζητάει τον ορισμό ξένων ρέφερι και στα ματς με ΑΕΚ (ΟΑΚΑ, 10η αγ., 11/11), Ολυμπιακό (Περιστέρι, 11η αγ., 25/11) και Παναθηναϊκό (ΟΑΚΑ, 14η αγ., η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη)

Πλέον το… μπαλάκι πέφτει στα χέρια του Μέλο Περέιρα, με τον πρόεδρο της ΚΕΔ να πρέπει να απαντήσει στα αιτήματα αυτά. Πάντως στο παρελθόν έχει πει ότι ξένοι διαιτητές θα σφυρίζουν μόνο στα παιχνίδια των  «Big 4» (Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού).

Πλέον έχει στα χέρια του αίτημα και από την ομάδα του Περιστερίου που δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το γκρουπ και μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ