Λάρισα: Με Μόρα απέναντι στη Λαμία

Λάρισα: Με Μόρα απέναντι στη Λαμία

Ο έμπειρος σέντερ μπακ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Πανέτοιμη για το παιχνίδι με τη Λαμία είναι η Λάρισα, με τον Τζιανλούκα Φέστα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Βαγγέλη Μόρα! Ο Ελληνας σέντερ μπακ ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Ιταλού προπονητή για τον αγώνα στο «AEL FC Arena», για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο έμπειρος αμυντικός κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος είχε ταξιδέψει στο Βελιγράδι και είχε επισκεφτεί την ειδική σε θέματα αποκατάστασης τραυματισμών, Μαριάννα Κοβάσεβιτς. Η θεραπεία που ακολούθησε απέδωσε καρπούς και υπολογίζεται κανονικά για την αυριανή (20/10, 20:30) αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Αντίθετα, για το παιχνίδι με τη Λαμία δεν υπολογίζονται οι Ζίζιτς και Καρανίκας, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη. Συγκεκριμένα, την 20μελή αποστολή των Βυσσινί απαρτίζουν οι: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Λεοζίνιο, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σαχίτι, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ