
Δημοσίευμα από την Ισπανία εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον τερματοφύλακα της Λας Πάλμας, Ντίνκο Χόρκας, αναφέροντας πως η Σέλτικ είναι το φαβορί για την απόκτησή του.
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην Premier League για λογαριασμό της Χαλ, και όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Δημήτρη Στουρνάρα και Μπάλσα Πόποβιτς.
Τα ονόματα που έχουν γραφτεί για τους «ερυθρόλευκους» είναι πολλά, με την ιστοσελίδα «laprovincia» να έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα στη μεγάλη αυτή λίστα. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Λας Πάλμας, Ντίνκο Χόρκας, ο οποίος έχει προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Διαβάστε επίσης: Οι 29+1 της επιστροφής από την Ολλανδία και οι 3+2 ξένοι που (θα) πρέπει να κοπούν
Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Σέλτικ αναζητά κι εκείνη κάποιον για να ενισχύσει τη θέση κάτω από την εστία και αυτή την στιγμή οι Σκωτσέζοι μοιάζουν να είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως οι «κέλτες» δεν… παίζουν μόνοι τους.
La UD Las Palmas echa un pulso a los posibles clubs interesados en fichar a Horkas y hace jugar al guardameta ante el Al-Ittihad https://t.co/Cbwzdd0Oc5
— La Provincia (@laprovincia_es) July 26, 2026
Για την ακρίβεια επισημαίνουν ότι Ολυμπιακός, Τορίνο και Λεβάντε φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον 27χρονο Κροάτη, με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά να είναι έτοιμη να αποδεχθεί μια πρόταση κάτω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που ήταν αρχική της επιθυμία. Δηλαδή ένα ποσό ανάμεσα στα 4 με 7 εκατομμύρια ευρώ.



















