«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον θηριώδη στόπερ Μεντίνα»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον θηριώδη στόπερ Μεντίνα»

Για τον Κολομβιανό στόπερ Μπράιαντ Μεντίνα, ύψους 1,95 μέτρα φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για ενίσχυση στις θέσεις των στόπερ φέρεται να είναι ο Μπράιαν Μεντίνα. Οπως αναφέρεται σε ξένα δημοσιεύματα, ο 24χρονος, ύψους 1,95μ. κεντρικός αμυντικός ενδιαφέρει αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι Πειραιώτες.

Ο Μεντίνα έχει υπάρξει διεθνής με την U23 της Κολομβίας, ενώ τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται με την Τοντέλα (2η κατηγορίας της Πορτογαλίας) έχοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2030.

Διαβάστε επίσης: Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής – Μέρες και ώρες

Βάσει των ρεπορτάζ, ο θηριώδης στόπερ αρέσει στη Γουλβς, τη Τζένια και τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει πρόταση για την απόκτησή του. Πάντοτε όπως αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα η ομάδα που κινείται πιο έντονα για τον Μεντίνα είναι η Γουλβς έχει ήδη έρθει σε επαφές με την η ομάδα του παίκτες για να ρωτήσει με ποια δεδομένα παραχωρείται.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά δημοσιεύματα 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ